11.4.10

Хранителната дЕволюция на човека (част I)


Написах тази дтатия на английски и тя не е нова за блогът ми, но сега се захващам да я преведа.
И така:

Тъй като днес се говри много за здравословно хранене и начин на живот, се чувствам длъжна да споделя това, което знам с тези, които четат този блог.

Първото нещо, което трябва да знаете е ,че човечеството е спряло да еволюира и днес се намира в състояние обратно на еволюцията.

Аз ще го говоря а дЕволюцията в храненето, защото според мен тя е многопластова и публикацията ще се превърне във философска.
И така, днес се намираме в състояние на дЕволюция. Огледайте се и ще го видите веднага- малки дечица тъпчещи се с най-ралични синтетични храни и газирани напитки, наблъскани с оцветители...Погледнете и агрижените им майки, които невъмутимо предлагат на децата си нискокачествена, икуствена, оцветена храна, която красила някои щанд няколко седмици преди да бъде отворена... Загледайте се в хората около себе си. Колко от тях са с наднормено тегло? Всички. Под наднормено, нямам предвид дебели хора, а хора, носещо повече телесни мазнини от колкото е нормало. Погледнете малките дечица- обедвижени и затлъстели, страдащи от алергии и много други болести, причинени от неправилно хранене...

Следва продължение...

No comments: